Montserrat Giró posarà nom a la font de la Plaça Catalunya

Imatge d'arxiu

Montserrat Giró, metgessa de Calella, per molts és una més de la família. És una de les metgesses més estimades de la ciutat i serà la protagonista de la pròxima inauguració del projecte En nom de dona. Es farà el diumenge dia 5 de febrer a les 13 hores amb la col·locació d’una placa commemorativa a la font de la Plaça Catalunya.

Calellenca d’adopció, va néixer a Santa Maria de Palautordera el 17 de desembre de 1958, però amb quatre anys va arribar a Calella. Els seus pares van decidir obrir un negoci a la platja, el bar Aleix.

Així doncs, Montserrat Giró es va criar a Calella i va decidir estudiar medicina a la Universitat Autònoma de Barcelona, mentre ajudava els seus pares amb la feina al bar, fins que es va dedicar a allò que més li agradava.

Va ser la metgessa de moltes famílies del municipi, i una de les més estimades de la ciutat de Calella. Per molts ciutadans, és una més de la família.

El projecte En nom de dona que va engegar l’Ajuntament de Calella per reconèixer les dones destacades ha volgut homenatjar-la pel seu servei a la ciutadania. Per això ha decidit batejar la font de la Plaça Catalunya, on es col·locarà una placa amb el seu nom, el pròxim diumenge 5 de febrer a les 13 hores. A l’acte hi assistiran l’alcalde Marc Buch, la regidora d’Igualtat Cindy Rando i la directora del CAP de Calella, la doctora Susana Curós.

Des que es va posar en marxa aquest acte, amb aquest nou acte, ja són 7 les fonts que s’han batejat a Calella, amb els noms de Maria Teresa Salom (Plaça de l’Ajuntament), Júlia Liquete (Plaça de l’Església), Dolors Rovira (mirador Francesc Macià), Maru Toledo (parc de Les Veles), Pepita Bonet (Parc Dalmau) i Quimeta de la Roda (Plaça del Bunyol). Només quedarà pendent el reconeixement a la secretària municipal Mercè Oliva Mena.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.