ERC treballa en el seu programa electoral fent reunions amb entitats calellenques

Iolanda Matas00000000

Ahir es va presentar de forma oficial a la nova cap de llista republicana, Iolanda Matas, qui va explicar que han mantingut reunions amb diverses entitats de la ciutat per traslladar les seves necessitats al programa electoral d’ERC. Volen escoltar a tots els ciutadans que vulguin aportar idees per la ciutat.

Posar a la ciutadania al centre del seu programa és un dels ítems principals d’ERC. També fomentar l’educació i el comerç local. Ho ha explicat Iolanda Matas en una entrevista a Ràdio Calella TV.

El que volem és fer el programa amb la ciutadania i hem estat fent diverses reunions de ciutat en el local per veure què és el que vol el poble per realment fer un programa per el poble, amb les necessitats que tenen, perquè fer un programa sense saber les necessitats que té el teixit del poble no té cap sentit. M’he reunit amb associacions, amb entitats esportives, amb entitats culturals… De totes maneres, aquestes reunions són per tots, no només per les entitats, també amb els ciutadans que vulguin.

Matas ha posat com a objectiu mantenir el nombre de regidors, tot i que desitjaria augmentar-lo.

L’alcaldable republicana ha denunciat la falta de transparència del govern, una situació que vol revertir si aconsegueix l’alcaldia. Assegura que els ciutadans han de saber en què es gasten els seus diners.

S’hauria d’estudiar la manera de fer tan transparent com volem el programa, però el que està clar és que com a mínim els ciutadans tenen dret a saber el que el poble es gasta amb les coses. Crec que ho vaig dir en alguna entrevista, i crec que fins i tot algun altre candidat ho ha dit a les entrevistes, que no hi ha transparència i que s’han d’informar de les copses. No podem gastar-nos els diners del contribuent sense que el contribuent sàpiga en què es gasten els seus diners.

En referència als seus rivals polítics, Matas considera que es donarà el mateix escenari que en les darreres eleccions municipals.

Són els mateixos caps de llista que hi havia fa 4 anys, per tant, entenc que serà exactament el mateix de fa quatre anys i de fa vuit anys. No han canviat de política aquests anys, dubto que ho facin ara.

Matas va acabar l’acte de presentació assegurant que és «de poble», que es troba molt il·lusionada per encetar aquesta etapa política i destacant la seva voluntat de portar un canvi a Calella.

A continuació podeu escoltar l’entrevista íntegra a Iolanda Matas, cap de llista d’ERC a les eleccions del 2019 a Calella.

També podeu recuperar l’acte de presentació oficial de Matas com a candidata d’ERC, que va estar apadrinat pel vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat