El CEF Creu Groga de waterpolo posa les coses difícils al Mediterrània

El CEF Creu Groga ha perdut 8-13 contra el Mediterrani. Els de Vicenç Tarrés han posat les coses molt complicades a un dels millors equips de la lliga.

El primer quart ha acabat amb empat a 2 gràcies a la bona defensa calellenca i al bon partit del porter local Juli Riu. En el segon quart, el Medi ha trobat més espais i s’ha arribat a la mitja part amb un marcador en contra de 3-6.

A la tercera part ha tornat l’igualtat i ha acabat amb un parcial de 3-3 (6-9).

A l’últim quart els Mediterrani han tornat a ser superiors i s’han endut la victòria.

Els calellencs, gràcies al seu bon treball, han posat les coses molt complicades als barcelonins.

Han jugat: Juli Riu, Tirant Fité (2), Arnau Martín, Lluís Pizarro, Adrià Jiménez (2), Joel Jiménez, Sergi Pizarro (2), Julio Jiménez (1), Carles Robles i Pedro Aparicio (1).