3.650 inscrits per a l’Ironman Barcelona

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

El triatló internacional de llarga distància ha assolit en aquesta edició la participació més alta de totes les proves del calendari Ironman que se celebren a nivell mundial. Ho va explicar el director de la prova, Jordi Pérez, en declaracions al programa La Banqueta de Ràdio Calella TV.

Pérez celebrava l’excel·lent acollida que té la prova entre els esportistes d’arreu del món.

La novetat que es notarà en l’edició d’aquest 2019 és que hi ha molta més gent en cursa. Ara mateix, l’Ironman Barcelona és la que té la inscripció més alta de tot el món, amb 3.650 participants, i això es percebrà a la ciutat i a la comarca perquè hi haurà més moviment d’esportistes.

Pérez va explicar que els circuits dels tres segments del triatló estan plenament consolidats i que, per ara, no es planteja introduir-hi canvis. El compromís per part de l’organització és garantir la total seguretat de la prova i de tots els participants perquè puguin complir “el seu somni”.

Realment és un somni per a molta gent poder acabar la cursa. Nosaltres esperem que tot funcioni a la perfecció perquè en guardin un molt bon record, aquest és el nostre objectiu.

L’Ironman Barcelona es disputarà aquest diumenge 6 d’octubre. A les vuit del matí es donarà sortida al grup d’esportistes PRO, començant pel segment de natació, seguit de la bicicleta i la marató.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *