El CEF Creu Groga guanya també el segon partit d’aquest cap de setmana

Avui diumenge el CEF Greu Groga ha guanyat al CN Tarraco per 14 a 7. Es tracta del segon partit que guanya aquest cap de setmana després d’imposar-se ahir al CN Poble Nou C per 7 a 5.

Els de Mirko Blazevic han jugat un bon partit controlant-lo en tot moment.

El CN Tarraco ha fet mal amb el joc interior, amb molta força en la posició de boia. Aquests han obert el marcador que després Julio Jiménez ha igualat amb un xut exterior creuat. Posteriorment, al contraatac l’Adrià Jiménez ha marcat el 2-1 i a partir d’aquí el domini dels calellencs no ha donat opcions. Joel Jiménez amb un xut de falta ha fet el 3-1 i en Julio amb un globus el 4-1. El 5-1, amb el que els creugrogens han arribat a la fi del primer quart, ha estat obra de l’Adrià en una superioritat.

El segon quart ha començat amb un gol dels tarragonins amb un xut escorat. L’Adrià ha marcat amb un bon xut des de 3 el 6-2 i en Julio el 7-2 amb una vaselina. Nacho Soler ha anotat 2 gols amb dos xuts completant el 9-2. El CN Tarraco ha aconseguit el 9-3 amb el que s’ha arribat al descans.

En el tercer parcial, el partit estava encarrilat quan els contraris han estat forts a la boia i han tret profit per fer 4 gols. El CEF Creu Groga també ha arribat a porteria en 3 ocasions, primer en Soler amb un xut creuat, després l’Adrià amb un xut botant i en Joel al contraatac.

El darrer quart l’han jugat els dos equips molt cansats, el ritme del partit ha disminuït i els nostres han segellat la victòria amb 2 gols més de l’Adrià Jiménez.

4 punts més que sumen i que situen al CEF Creu Groga en 4a posició.

Els golejadors del partit han estat: Nacho Soler (3), Adrià Jiménez (5), Joel Jiménez (3) i Julio Jiménez (3).