El CEF Creu Groga guanya al CN Poble Nou C per 7 a 5

El CEF Creu Groga va guanyar ahir al CN Poble Nou C per 7 a 5 en un partit complicat.

El primer quart del partit no va tenir un gran ritme de joc. El CN Poble Nou C va portar la iniciativa i es va avançar en el marcador. Joel Jiménez va empatar el partit amb un bon xut de falta.

El segon quart va ser perfecte pels de Mirko Blazevic, tot i que els barcelonins es van avançar 1-2 amb un gol de rebot. Seguidament, els creugrogencs van aconseguir distància en el marcador amb 2 grans gols a la boia de Lluís Pizarro i un amb molta fortuna d’un xut d’en Julio Jiménez. Novament Julio Jiménez, aquest cop de penal, va fer el 5-2 just abans del descans.

El tercer quart, que sempre resulta complicat pels locals, va estar molt positiu. L’equip va jugar força bé controlant el partit amb una bona defensa i atacs llargs. Nacho Soler, en dues accions per l’esquerra i dos bons xuts, va anotar el 2-1 del parcial.

El darrer quart va estar més complicat pels nostres i els contraris van aconseguir marcar 2 gols.

El partit va finalitzar amb el marcador 7-5 i amb el CEF Creu Groga molt content. El balanç és de 2 victòries i 2 derrotes amb opcions d’escalar posicions en el partit d’avui a les 13:15 h contra el CN Tarraco.

Els golejadors del partit van ser: Lluis Pizarro (2), Joel Jiménez (1), Julio Jiménez (2) i Nacho Soler (2).