El CEF Creu Groga perd contra el C.N. Martorell per 10 a 11

El CEF Creu Groga ha perdut aquest matí contra el C.N. Martorell per 10 a 11 gols.

Els calellencs han debutat 3 jornades més tard que la resta d’equips. El joc ha començat força bé pels de la Fundació que han pogut dominar el marcador durant els 2 primers quarts, aconseguint bona distància amb el 7-3.

El Martorell però, amb un equip molt jove i físicament preparat, no han perdut pistonada i han anat guanyant terreny en les transicions.

Moltes expulsions a partir del descans han deixat fora definitivament a 3 calellencs. Els creugrogencs n’han deixat escapar moltes de superioritat.

Mermats físicament per la falta de rodatge, a l’últim quart (1-4) han deixat escapar els punts davant un rival directe.

Tot i la derrota, l’equip ha demostrat el seu potencial.

Els golejadors del partit han estat: Francesc Roque (3), Adrià Jiménez (2), Andrés Ruiz (1), Segi Pizarro (1), Lluís Pizarro (1), Julio Jiménez (1) i Alexandre Pagès (1).

Els de Mirko Blazevic tornaran a jugar el pròxim dissabte a les 16 h a Olot.