El CEF Creu Groga W. empata amb el Picornell en la seva estrena a segona

Partit molt complicat del CEF Creu Groga contra el Picornell que ha acabat amb empat a 9 gols. A partir del segon període, els nostres han anat sempre per darrera en el marcador, 1-1 al final del primer i 2-4 a la mitja part.

Amb un parcial de 0-3 a l’inici del tercer quart semblava que els barcelonins sentenciaven el partit, 2-7. Però els de Vicenç Tarrés han seguit picant pedra i han acabat empatant el quart a 3 gols deixant el marcador 5-7.

El darrer període ha estat d’infart. El Picornell s’ha posat 6-9 al marcador. Els calellencs han sabut lluitar i, amb un parcial de 3-0, han aconseguit empatar el partit a 9 gols quan només faltaven 13 segons pel final.

Fitxa calellenca : Angel (p), Andrés, Lluc (1), Sergi Pizarro (3), Adrià Jiménez (1), Dani Muñoz, Cisco, Joel (1), Arnau, Julio (2), Ramon (1), Pedro i Juli Riu (p).