El Centre Innova programa diverses accions formatives per a emprenedors i empreses

Sis poblacions de l’Alt Maresme duen a terme, de forma mancomunada, un projecte de prestació de serveis a empreses i emprenedors que, entre d’altres, els ofereix accions de formació per millorar el seu negoci. Entre novembre i desembre es realitzaran tres cursos al Centre Innova de l’Ajuntament de Pineda de Mar i les inscripcions estan obertes. S’hi poden apuntar usuaris de les àrees de Promoció Econòmica tant de Pineda de Mar, com de Calella, Sant Pol de Mar, Canet de Mar, Sant Cebrià de Vallalta i Tordera.

El primer dels cursos, que arrenca aquest dijous 14 de novembre, tracta de la “Identitat digital i reputació a la xarxa del teu negoci”. Anirà a càrrec d’Ivette Garcia i consta de tres sessions a partir de les quals es vol oferir una visió global que permeti conèixer, crear, mantenir i millorar la informació que està disponible a Internet. Es farà els dies 14, 19 i 21 de novembre, de 10 a 14h.

El segon curs pel qual s’han obert inscripcions és el que porta per títol “Cinc estratègies i tècniques de fidelització de clients”, a càrrec d’Esperança Esteve. La idea és exposar com convertir els clients en clients habituals i que siguin, alhora, prescriptors del negoci. Es farà els dies 26 i 28 de novembre, de 10 a 14h.

De cara a desembre s’han programat el curs “Esprem Facebook i Whatsapp al teu negoci”, sobre les possibilitats del màrqueting online a través d’aquestes plataformes de socialització. Es farà els dies 9, 10 i 11 de desembre, de 9.30h a 14.00h, a càrrec d’Emili Rodríguez.

Les accions formatives s’adrecen a empreses i emprenedors de Pineda de Mar, Calella, Sant Pol de Mar, Canet de Mar, Sant Cebrià de Vallalta i Tordera. Per incriure’s cal enviar un correu electrònic a innova@pinedademar.org. Les places són limitades.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *