El CF Calella farà un partit d’homenatge al seu soci número 1

cof
cof

El soci número 1 del CF Calella, Pere Comas, serà el protagonista del primer dels partits d’homenatge que l’entitat esportiva organitzarà per reconèixer persones, entitats i col·lectius que li donen suport. Una cita que s’estrenarà amb un merescut a un dels històrics del club calellenc, que ha desenvolupat diverses tasques dins i fora del camp. Va vestir-se amb la samarreta de jugador, ha sigut entrenador i assistent, i durant un anys va formar part de la junta directiva.

Té 88 anys i tota la vida ha viscut amb passió el futbol calellenc. El president del CF Calella, David Garcia, va informar en l’última assemblea ordinària allò que ja havia avançat al programa La Banqueta: se li farà un partit d’homenatge entre el CF Calella i un equip de categoria superior. La data encara no està fixada, dependrà de com evolucioni la situació de pandèmia; i tampoc se’n coneix el rival.

Ahir, a micròfons de Ràdio Calella TV, Pere Comas va fer un repàs de la seva trajectòria lligada al club calellenc i va assegurar que es presenta una bona temporada per al primer equip.

Aquest any veig un equip molt bo, és un equip complert i preveig que farem una bona temporada. Ja teníem una plantilla de nivell la temporada passada i, de fet, vam estar a punt de veure’ns amb els equips de dalt.

Comas també ha celebrat que s’hagi iniciat la remodelació de la zona esportiva de La Muntanyeta, on el CF Calella hi podrà traslladar els entrenaments i partits a partir de l’any vinent.

Recupera l’entrevista a Pere Comas al programa La Banqueta:

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat