El CF Calella mou fils per jugar un partit del centenari contra la selecció catalana

brindis_cfCalella

La directiva del CF Calella està polint el programa de celebració del centenari de l’entitat, el pròxim mes de setembre. Es preveu fer un acte institucional amb la participació de l’Ajuntament de Calella i la Federació Catalana de Futbol, amb la qual s’han iniciat les converses per tancar l’organització d’un partit amistós contra la selecció.

El president del CF Calella, Jordi Tubert, va explicar ahir al programa La Banqueta de Ràdio Calella TV que serà molt difícil comptar amb el combinat absolut. “Hem parlat amb la Federació Catalana per si pot portar un equip però l’absolut serà difícil perquè les nostres instal·lacions són justes. Ens han assegurat que podem comptar amb l’equip cadet, sinó el juvenil i sinó la selecció amateur”, ha puntualitzat Tubert.

En relació a les deficiències del Camp de Futbol de Mar, on entrenen i juguen els equips del Calella, Tubert va explicar ahir quines peticions s’han traslladat darrerament a l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Calella. Tot i quedar a l’espera dels resultats de l’estudi sobre els equipaments esportius locals, l’entitat ha plantejat algunes mesures provisionals.

“Ens farien falta més grades si seguim a baix, fins i tot vam demanar si era possible portar les grades de dalt, ens van dir que ho miraríem. I al costat del camp, on tenim espai per posar taules a mode de local social, sempre que plou s’hi fan basses i vam demanar si es podia arreglar”, va dir.

El CF Calella va presentar-se a l’última convocatòria del Pressupost Participatiu de Calella amb un seguit de demandes per dignificar les condicions del Camp de Futbol de Mar. A banda d’una reforma integral dels vestidors, també van plantejar la necessitat d’adquirir un marcador electrònic, equip de megagonia i so, i renovar el sistema d’il·luminació.

Aquesta qüestió s’abordarà en l’estudi sobre els equipaments esportius que ha encarregat l’Ajuntament de Calella, a partir del qual s’establiran prioritats i es coneixeran les partides necessàries per posar-los al dia.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat