L’atur d’abril a Calella baixa fins el 14,42%

PERRUQUERIA00000000

Que són dos punts per sota de l’índex registrat el mes anterior i de mig punt respecte l’abril del 2017. 1.154 calellencs i calellenques consten com a demandants de feina a les oficines d’ocupació segons l’últim informe mensual de l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme. En ell s’apunta un descens generalitzat de l’atur a la comarca, en tots els sectors econòmics. Se situa en el 12,46%.

Les darreres dades oficials xifren en 25.376 maresmencs i maresmenques demandants de feina, que representa una disminució de 980 persones respecte el mes anterior. En termes percentuals, la reducció interanual se situa en el 6,46%.

Les dades del mes d’abril recollides en el Repor d’Atur del servei comarcal indiquen que la disminució més significativa s’ha produït en el sector de l’agricultura.

Les bones dades del mes d’abril es reprodueixen en 27 dels 30 municipis del Maresme. Només s’han registrat petits augments en la xifra de persones aturades als municipis d’Alella, Canet de Mar i Sant Vicenç de Montalt.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat