El CF Calella obre secció femenina per competir a partir de la temporada vinent

El CF Calella va fer coincidir la commemoració del 8M amb l’anunci que posa en marxa el projecte de futbol femení. Ho va intentar fa tres anys, quan va entrar la nova junta directiva, però la pandèmia els va truncar els plans que ara, i amb una bona planificació, tiren endavant amb la voluntat de formar equips que puguin competir a partir de la temporada vinent. S’adrecen a nenes i noies de totes les edats i de tots els nivells. S’han programat entrenaments setmanals al Camp de Futbol de Mar i podran participar-hi de forma gratuïta, fins al juny.

El coordinador del CF Calella, Fede Saracho, ha explicat que dividiran les jugadores en dos grups d’edat per als entrenaments dirigits que començaran el divendres 18 de març.

Hem dividit dues franges horàries per als entrenaments: un grup de 5 a 10 anys i un altre a partir dels 11 anys. Si es pot, dividirem per edats i per nivell. La resposta tant bon punt vam publicar la notícia ens ha sorprès molt. Sembla que hi ha molta demanda i que tindrem noies per muntar equips que puguin competir a partir de la temporada vinent.

L’entrenament de 5 a 10 anys es farà de 17.30 a 18.45h; i a partir dels 11 anys, es convocarà a les 19h.

El CF Calella va anunciar ahir a través de les xarxes socials que inicien el projecte de futbol femení i la resposta els ha sorprès. Saracho ha comentat que respon a la voluntat de la junta directiva d’inculcar els valors a l’esport i, en aquest cas, el de la inclusió i la igualtat.

Hi ha un projecte que vam iniciar fa 3 anys basat en els valors. Un d’ells, la igualtat. I volem que totes les persones tinguin l’oportunitat de formar part del club.

Les persones interessades poden contactar amb el CF Calella a través dels perfils a les xarxes socials o bé trucant al telèfon 620 617 771.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *