El Cicle Cultural presenta aquest dissabte «Una teràpia integral»

La programació del Cicle Cultural porta el dissabte 12 de novembre a la Sala Mozart, «Una teràpia integral», una comèdia que posa en qüestió la nostra necessitat de creure en alguna cosa. L’obra teatral està dirigida per Cristina Clemente i Marc Angelet i està protagonitzada per Àngels Gonyalons, Abel Folk, Roger Coma i Andrea Ros.

«Una teràpia integral» és una comèdia sobre les relacions que s’estableixen entre els personatges que encarnen Àngels Gonyalons, Abel Folk, Roger Coma i Andrea Ros. Interpreten uns personatges que s’han apuntat a un curs per fer pa amb el famós Toni Roca.

En Toni Roca fa més de deu anys que imparteix aquest curs de quatre setmanes per aprendre a fer pa. Els alumnes que aconsegueixen entrar-hi volen fer pa, però el mètode parteix d’una estranya premissa: «per fer un bon pa, no cal tenir la millor farina o el llevat més fresc. Per fer un bon pa, cal estar bé amb un mateix».

L’obra es representarà a la Sala Mozart aquest dissabte, dia 12 de novembre a les 20:30. Les entrades costen 15 euros i es podran comprar anticipadament al portal entrapolis.com.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *