El cicle cultural publicarà la seva programació sencera al desembre i anuncia que encara queden «plats forts»

[Vídeo] [La Ciutat] Entrevista Marcel Pla

El director del Cicle Cultural, Marcel Pla, ha anunciat aquest matí al programa La Ciutat, de la nostra casa, que la segona tongada d’aquesta programació s’anunciarà al desembre. Pla ha assegurat que venen plats forts a partir del gener. Amb tot, ha assegurat que les obres ja anunciades estan tenint molt d’èxit.

L’Odissea del Riure perdut, Una teràpia integral, Màster xof o l’Oreneta són les primeres representacions que va anunciar el Cicle Cultural pel novembre i desembre. Aquest any han volgut ampliar els mesos dels seus espectacles, per això, ha començat al novembre i no al gener com acostumava. Així ho explicava el seu director.

Vam decidir d’avançar-lo al novembre, perquè l’any passat vam haver de fer-ho a l’Orfeó, que té una caixa escènica més petita. Llavors, no vam poder portar segons quines obres. A més, va fer que no hi hagués tanta assistència de públic. Per això hem decidit començar abans, fer les obres una mica més espaiades, no tan seguides, i repartir-les una mica més en els mesos.

Aquest any s’ha apostat molt fort per les obres de teatre representades per actors i actrius de primer nivell, amb noms com el del maresmenc Joan Pera, Emma Vilarassau, Dafnis Balduz, Àngels Gonyalons, Abel Folk, Roger Coma o Andrea Ros. Tot i la rellevància d’aquests noms, assegura Marcel Pla, que això només és l’aperitiu i encara queden els plats forts.

La segona tongada entre principis i mitjans de desembre, màxim, apareixerà. Això només és l’aperitiu, venen plats forts encara més importants.

Pla ha destacat que des del Cicle Cultural es treballa per intentar buscar programació per tots els públics i per tots els gustos. També ha aprofitat per reivindicar la importància de donar oportunitats als actors emergents, menys coneguts, ja que a la gent li costa anar al teatre si no coneix els intèrprets.

Intento programar perquè hi hagi per tots els públics i per tots els gustos. Malauradament, a la gent el que vol són cares conegudes. L’any passat vam fer una selecció d’obres molt maques d’actors emergents professionals i va fallar molt el públic. Malauradament, costa programar teatre que no siguin cares conegudes i que la gent vingui. Molta gent no mira ni la sinopsi, veu el cartell i ja està.

Amb tot, Pla assegura que les primeres representacions estan tenint molt bona acollida i espera poder omplir la Sala Mozart.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *