El Cicle Cultural programa el segon espectacle infantil de la temporada

la_baldufa_safari_photos_9_315

La programació del Cicle Cultural porta aquest dissabte (18 h) a l’Orfeó Calellenc el nou espectacle infantil de la companyia La Baldufa, Safari Teatre. Una obra que aborda la qüestió del bullying, on les nenes i els nens podran entendre les amenaces d’aquest comportament a través de les accions d’un cruel cocodril i un lleó que no sap rugir. Encara hi ha entrades disponibles al web entrapolis.com al preu de sis euros.

Després de l’èxit d’Embolic a la Granja, en Pinyot i en Carabassot tornen a endinsar-se en una nova aventura rodejats d’animals. En aquesta ocasió tenen la missió d’anar a la sabana per descobrir què ha passat amb el lleó, que està desaparegut. En arribar al seu destí, en la tasca d’investigació interpel·len la girafa, el mico, l’elefant, el cocodril… i en plena aventura es topen amb el lleó, capmoix i pensarós, que no sap rugir. Amb la ferma convicció de resoldre el cas i ajudar-lo, els intrèpids investigadors miren d’esbrinar quins són els motius d’aquest pesar. Per què el cocodril s’entesta a menysprear al lleó que no sap rugir? Per què la resta d’animals li fan la guitza? Que faran perquè el rei de la sabana s’envalenteixi?

L’autor del text i actor, Emiliano Pardo, ha explicat aquest matí a La Ciutat que, tot i ser un espectacle dirigit a infants, grans i petits es veuran interpel·lats.

En un festival, que van venir adolescents, ens van dir com pot ser que en una obra que va dirigida a nens tan petits ens afecti tant. Però és que l’assetjament ens interpel·la a tots, perquè malauradament de totes bandes ens ha tocat rebre o donar.

Safari Teatre és un espectacle adreçat als més petits, on es juga amb una escenografia que es desdobla per a aconseguir un espai atractiu que reflecteixi l’ecosistema de la sabana.

La companyia La Baldufa ha estat reconeguda amb el Premi Nacional d’Arts Escèniques per a la infància i joventut del 2020 que atorga el Ministeri de Cultura.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *