El circuit inclusiu Sumant Capacitats es va perfilant a Calella

Imatge d’arxiu

Aquesta setmana han començat les obres per habilitar alguns dels trams que formaran part del circuit inclusiu d’esport i natura adaptats per a persones amb diferents capacitats. És un projecte de la Fundació Itineràrium que a Calella es materialitzarà amb tres recorreguts, que transcorreran pel Passeig de Garbí, el camí paral·lel a la carretera NII vorejant el Far i les Roques, o la pujada a Les Torretes creuant el pont de fusta. L’actuació comporta algunes incidències.

Fins aquest dijous 27 d’abril, l’accés a Les Torretes pel camí que s’agafa des del pont de fusta de l’NII estarà barrat al pas, justament com a conseqüència dels treballs de senyalització i adeqüació del camí que porta a les torres de guaita.

El circuit inclusiu Sumant Capacitats constarà de tres recorreguts senyalitzats cadascun amb els colors taronja, blau i rosa, en funció de l’exigència del terreny. A més, tindrà panells informatius amb dades sobre el recorregut i s’instal·laran diferents jocs mòbils perquè els participants coneguin la ciutat i l’entorn.

El projecte, apadrinat pels campions del món de curses de muntanya Kilian Jornet i Núria Picas compta amb un pressupost de 10.527 euros i està subvencionat per la Diputació de Barcelona, que hi aporta 5.000 euros.

El tinent d’Alcaldia de Ciutadania i Esports, Xavier Arnijas, va explicar en una entrevista a Ràdio Calella TV el passat mes de març que la inauguració del Sumant Capacitats es farà en el marc d’una marxa popular oberta a tota la ciutadania.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *