El Club Atletisme Calella espera amb impaciència els entrenaments a les noves pistes de La Muntanyeta

Foto: Ajuntament de Calella

Els sis carrils de color blau de les pistes de La Muntanyeta esperen esportistes. Fa setmanes que llueixen a la zona esportiva calellenca, havent finalitzat la primera fase de les obres de remodelació que s’han centrat en el tartan i la zona de llançament de javelina i el camp de futbol, on s’hi ha col·locat gespa artificial. El Club Atletisme Calella ho espera amb impaciència, segons ha reconegut el seu president, Ilias Regrari, en una entrevista al programa La Ciutat.

Les obres de La Muntanyeta i la pandèmia han alterat els entrenaments dels esportistes del Club Atletisme Calella. Després del confinament total i amb la flexibilització de les restriccions, van optar per anar a córrer al passeig i la tardor passada se’ls va permetre utilitzar l’espai del camp de futbol 7. Des d’allà veuen el nou tartan de color blau de les pistes, però no saben quan podran començar a utilitzar-les.

No sabem quan podrem fer servir la instal·lació, que ja està finalitzada, i això genera cert neguit entre els atletes i els socis (…) L’Ajuntament ens va cedir el camp de futbol 7 sobretot perquè comencessin l’escoleta d’atletisme. I vam aprofitar-ho per portar-hi alguns grups de tecnificació.

El directiu del CA Calella celebra la millora que s’ha fet a les pistes i a la zona de llançament; però ha recordat que l’actuació en el seu conjunt ha donat prioritat al futbol i les possibilitats que ofereix amb la col·locació de la gespa artificial.

Les pistes han quedat molt bé i resulten molt atractives, sense discussió. Tot i que encara ens fa una mica de mal que s’hagi col·locat gespa artificial i hi hagi les xarxes, que trenquen l’harmonia. Però hi ha un sintètic molt bo i en sortirem beneficiats.

Joves fent ús del nou camp de gespa artificial de La Muntanyeta

Joves fent ús del nou camp de gespa artificial de La Muntanyeta

Mentrestant, els atletes del club continuen preparant-se en els espais disponibles de la instal·lació. Fins i tot, pel perímetre asfaltat de la pista. Amb tot, tenen constància que hi ha grups joves que s’hi colen per tocar la pilota sobre la gespa artificial i provar el tartan. I que l’Ajuntament també n’és coneixedor.

Sabem que hi ha gent que està entrant sense permís i utilitza la instal·lació. L’Ajuntament en té constància i ens ha reiterat que no tenen permís. Saben de quines persones es tracta i la relació que tenen amb algunes entitats del municipi.

El president del CA Calella ha explicat aquest matí a La Ciutat que encara no se’ls ha cridat per informar-los de com es gestionarà el calendari d’entrenaments de la nova instal·lació esportiva que serà compartiran entre diverses entitats.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.