El Club de Futbol Calella té mascota. Es diu Wolf

Captura de 2016-08-31 17:23:19

És un llop petit, d’uns 5 o 6 anys d’edat, que juga a futbol. Va vestit amb l’equipació calellenca i ha estat el resultat d’un procés de creació que ha durat mesos.

Wolf - CF-Calella-ColoresEl creador de la mascota ha estat l’estudi gràfic d’Enric Gómez, que aquest any s’encarrega de gestionar l’Escoleta de Futbol. Un dels aspectes que volia implantar era una millora de la organització i trobar una imatge atractiva per als nens i nenes. Per això van crear un simpàtic llop amb els qual els infants es poguessin identificar i donar-los un símbol que se’l fessin seu. Enric Gómez ha explicat el que es va tenir en compte per crear la mascota. “Vam donar-hi unes voltes però no ens vam marejar gaire perquè tothom coneix Calella la Llopa que ja es porta durant anys i a més el nostre escut té un llop. I vam pensar que estaria molt bé fer un llop futbolista. Vam començar a donar idees, a plantejar diverses postures amb esbossos i al final vam decidir fer un llop juvenil, petitet, que no fos molt júnior -perquè aquí també vam tenir forces palestres per decidir de quina edat fèiem el llop- i vam simular-lo de 5 o 6 anys, ja que busquem que els nens de 4 i 5 anys en vulguin tenir 6, i vam jugar amb certes cosetes d’aquestes“.

Wolf-proces-1 1Wolf-proces-1Wolf-proces-1 3Wolf-proces-1 4En Wolf els acompanyarà tot l’any als seus partits i Quique Gómez creu que aviat serà tota una icona del club, sobretot pels més petits. Gómez: “Jo estic segur que si i jo he fet la prova amb el meu nen que té quatre anys i l’any que ve comença el futbol, per si li agradaria ser un llop l’any que bé i li feia il·lusió. També li ensenyava esbossos. L’hem vestit amb l’uniforme del Club de Futbol Calella, li hem posat l’escut, i ens hem estat barallant amb l’expressió de la cara, la posició, el gest que feia el braç, com ensenyava la pilota, les botes. Tot això ho hem treballat en la il·lustració i portem 3 o 4 mesos ben bons preparant-ho“.

La idea del Club és que la mascota tingui també una versió per a nois i noies més grans. El que sí que ja està lligat és que a la Fira de Calella hi haurà un ninot a mida real d’en Wolf perquè tothom s’hi pugui fer fotografies. Aquest ninot estarà sempre al camp de futbol per donar ànims als jugadors a tots els seus entrenaments, partits i torneigs.

Escudo CF CalellaEls nens i nenes que vulguin ser com en Wolf es poden apuntar aquest setembre a l’Escoleta de Futbol. Es poden fer a partir de les 17:30h a l’oficina del club al Camp de Mar. L’escoleta començarà els seus entrenaments el 4 d’octubre, i seran dimarts i divendres a les 17:30h al camp de mar.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat