El Club Tennis Calella celebra les 12 Hores de tennis i pàdel

12 Hores de tennis i pàdel, l'any passat.

Des de l’entitat esportiva acomiaden la temporada amb una jornada de 12 hores de partits de tennis i pàdel aquest dissabte 21 de juliol. En una entrevista al programa La Banqueta, de Ràdio Calella TV, Laia Sànchez del Club Tennis ha afirmat que tot i que les inscripcions estan tancades, encara es poden apuntar durant el dia d’avui.

També ha explicat com es poden inscriure.

En principi, les inscripcions es van tancar el dia 15, però com que sempre podem apurar fins a l’últim moment, si entre avui o demà ens sorgís algun candidat acollim a tothom que es vulgui apuntar sense cap problema. Es poden dirigir avui al matí a les instal·lacions del Club Tennis Calella o trucar al telèfon del club que és el 93 766 14 90.

Sànchez ha detallat com anirà la jornada esportiva, que culminarà amb un sopar i amb música en directe.

Durant tot el dia tenim amb ambient amb música i qui s’inscriu, juga una mitjana de dos o tres partits i es van jugant durant tot el dia, de 9 h del matí a 9 h del vespre, es van intercanviant els partits. Tant pots jugar dobles com individuals i intentem equiparar els nivells de la gent. Després a les 9 h, una vegada s’hagin acabat els partits, es comença un sopar i cap al final del sopar hi haurà música en directe. Tenim un cantant, en Ferran, que toca cançons i so en directe per fer una mica de festa i fer també el sopar de comiat de la temporada.

Des del Club Tennis Calella també han avançat què estan preparant de cara al setembre.

De cara al setembre, s’inicia l’escola de tennis que tenim, de TennisMàster, ofereix classes tant per principiants com per tothom de nivell, per nens i per adults. S’apunten a competicions també de tota la lliga de la costa, també hi ha altres que es juguen a la costa del Maresme amb diversos clubs de diferents poblacions es fan competicions i també és per tots els nivells. També tenim entrenaments de pàdel. Competició oficial de pàdel no, perquè no hi ha suficient quòrum, però si que hi ha entrenador de pàdel. Tenim una pista de pàdel i tenim un entrenador, de la mateixa escola de TennisMàster, que és PàdelMàster, també ofereixen classes de pàdel.

El preu de les 12 Hores de tennis i pàdel és de 14 euros pels adults socis del club i 9 euros els nens fins als 14 anys, per aquells que no són socis tindrà un preu de 19 euros els adults i 14 els nens. La inscripció inclou també una samarreta commemorativa.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *