El Club Tennis Calella idea millorar les seves instal·lacions

Ho condiciona a l’augment de la seva massa social, la qual cosa permetria afrontar amb garanties la despesa que comportaria posar al dia el gimnàs i també obrir una nova piscina a tocar del bar. Els responsables de l’entitat, que dissabte va celebrar les 24 Hores, també reclamen algunes millores quant a l’accés a les instal·lacions, ubicades a la zona de Valldenguli.

Es refereixen al camí que voreja el Far per la part interior, on hi reclamen una actuació de neteja de l’abrat urgent. “Les canyes envaeixen el camí i ens van dir que ho arreglarien, però no hi ha manera. No seria només per al tennis, aquí es fan totes les marxes, és també la ruta blava del corb marí i ens sap greu que estigui així abandonat, cosa que impedeix que passin dos cotxes a la vegada”, ha explicat Laia Sánchez, secretària del Club Tennis Calella.

A més, opina que es podria fer arribar al sector residencial la línia de transport públic per carretera, la qual cosa també els ajudaria a tenir més usuaris i socis. Actualment en són una seixantena, però havien arribat al centenar.

Això condiciona les reformes que planteja la junta directiva del Club Tennis Calella. “Són la reforma del gimnàs i de la piscina. Teníem una piscina però era molt gran i comportava moltes despeses, ara la nostra intenció és fer-ne una a peu del bar perquè t’hi puguis refrescar quan surtis de la pista. Clar, necessitem gent i poder fer més gran el club”, admet Sánchez.

El Club Tennis Calella disposa de 5 pistes de terra batura i una de pàdel. Les quotes de soci van dels 50 euros per als adults, els 25 euros per a nens i joves; però també hi han quotes familiars i ofertes amb descomptes interessants.

L’entitat esportiva presentarà la seva oferta de serveis i activitats en el marc de la pròxima edició de la Fira de Calella i l’Alt Maresme.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *