El club Tennis Calella ja experimenta la nova normalitat

tennis3

Amb l’arribada de la fase 2 els clubs esportius calellencs van eixamplant l’oferta a poc a poc, seguint els protocols que marquen les autoritats sanitàries per evitar qualsevol possible contagi. El club de Tennis Calella va reobrir les instal·lacions amb moltes limitacions durant la fase 1,i ara, amb la fase 2, de mica en mica poden anar recuperant la seva rutina prèvia al confinament. Des d’avui ja es permeten els partits de dobles i els entrenaments de fins a 10 alumnes. També hi ha l’opció de llogar una pista, tant si s’és soci, com si no.

Ara, per fer qualsevol activitat permesa dins les seves instal·lacions cal trucar per concertar una cita prèvia. Es poden fer tant partits individuals, com de dobles, així com els entrenaments que ja van reprendre’s a mitjans de la setmana passada. De fet el club de Tennis Calella ha estat un dels pocs establiments esportius que ha decidit obrir les seves instal·lacions, i això s’ha traduït en una major demanada de les pistes. Laia Sánchez és la secretària del club.

Hem notat una força afluència de gent nova. Gent que no venia i no és sòcia, i paga el lloguer de pista. Segurament és gent que té els clubs per la zona d’Arenys i com ara no poden desplaçar-se doncs venen al nostre club a gaudir de les instal·lacions.

També s’han reprès entrenaments i activitats amb total normalitat. El que encara no té de data d’inici són les competicions o tornejos que fa més de dos mesos que han quedat aturats. Ara de moment, la federació catalana i espanyola estan avaluant la possibilitat de poder reprendre la lliga durant els mesos de juliol i agost.

Les dues federacions estan mirant de posar-se d’acord per veure si reprenen la Lliga que es fa durant tot l’hivern ara durant juliol i agost. Però clar s’haurà de comptabilitzar amb els tornejos que es fan ara a l’estiu. Per tant està tot a l’aire.

El club de Tennis Calella va ser un dels establiments més perjudicats pel Gloria, que va deixar un club molt malmès i negat d’aigua després de les fortes pluges. Sánchez ha agraït la solidaritat de treballadors i voluntaris que van ajudar a restablir les instal·lacions del club.

Més o menys ho hem pogut arreglar tot. Hi ha tanta runa i sorra que va ser difícil. Entre treballadors i voluntaris vam poder restablir el club i ara torna a estar tot a lloc.

Amb tot, el club de Tennis Calella espera poder anar reprenent la normalitat de mica en mica, després d’un inici de 2020 accidentat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat