El Club Triatló Costa de Barcelona Maresme recupera les proves de muntanya per a Calella

13

El Club Triatló Costa de Barcelona Maresme torna a organitzar una competició de muntanya, a la qual s’hi espera la participació dels millors esportistes del món de la distància, en categoria masculina i femenina. És el Subaru Triatló Cros Calella, que obre temporada del circuit de proves de la marca a nivell estatal. Tindrà lloc l’1 de maig i consisteix en un recorregut de 750 metres de natació, 21 quilòmetres de bicicleta de muntanya per la serralada calellenca, i finalment un circuit de 5 quilòmetres de cursa a peu pla. Les inscripcions s’obren dimarts vinents.

Calella obre la temporada del Subaru Triatló Cros, amb una prova homòloga a Madrid. Aquí es disputarà el diumenge 1 de maig, amb les tres proves clàssiques del triatló, amb distàncies adaptades a la modalitat, i un circuit dur i tècnic en el tram de la bicicleta de muntanya. “Serà on els especialistes en el món de la ‘mountain bike’ marcaran les distàncies”, ha explicat Agustí Pérez, el director de la prova i responsable del Club Triatló Costa de Barcelona Maresme, Agustí Pérez.

El segment de natació es farà a la Platja de Garbí, el de bicicleta pujarà fins als peus del Montnegre i el tram final de cursa a peu discorrerà pel Passeig de Garbí.

Pérez ha assegurat que la prova calellenca reunirà als millors triatletes del món de la distància, en categoria masculina i femenina; però que s’ha organitzat també en l’esportista no professional. En total, es compta amb la participació d’entre 250 i 300 esportistes.

Amb la Subaru Triatló Cros Calella, la ciutat amplia el seu ventall d’oferta de pràctica esportiva. “Obre molt les opcions a gent que practica esports de muntanya, i és un entorn molt diferent”, ha assegurat Pérez.

Les inscripcions s’obren dimarts vinent, 15 de març, i l’edat mínima per a participar-hi és de 15 anys. El tràmit es farà de manera online i l’últim dia per apuntar-se serà dijous 28 d’abril. Els tres primers de cada categoria seran guardonats amb un trofeu però tothom tindrà un obsequi consistent en material pel triatleta.

El Subaru Triatló Cros Calella compta amb la col·laboració dels ADF i de voluntaris de Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat