Rubén Peris (Volta Ciclista a Catalunya): “L’etapa Calella-Calella serà molt viva i ràpida”

D’avui en quinze, Calella captarà l’atenció del ciclisme internacional. El dilluns 19 de març es donarà el tret de sortida a la 98ena edició de la Volta Ciclista a Catalunya amb l’etapa inaugural amb sortida i arribada a la nostra ciutat, però amb un recorregut diferent de l’any passat. Entre els favorits de la ronda catalana hi ha el trident del Movistar Team, amb Alejandro Valverde (guanyador de l’última edició), el colombià Nairo Quintana i el català Marc Soler, que va ocupar el tercer calaix del pòdium el 2017. També s’ha confirmat la participació de Rigoberto Uran, Pierre Roland i Michael Woods (Education First – Drapac p/b Cannondale); Dan Martin i Baio Aru (Team Emirates).

El president de la Volta Ciclista a Catalunya ha destacat l’atractiu que tindrà l’etapa inaugural, que es presenta amb un recorregut diferent excepte en els últims quilòmetres. L’etapa Calella-Calella serà de 152 quilòmetres.

Al final té Collsacreu que no és un port de molta altura però si el suficient per trencar el pilot de ciclistes. Fa 3 o 4 anys la cursa es va trencar en la primera etapa i això va marcar la resta de la Volta. Al final són els corredors qui fan les coses fàcils o difícils, però la veritat és que l’etapa de Calella serà entretinguda i ràpida

Peris ha destacat la bona acollida que Calella dona sempre a l’organització de la Volta i als seus participants. I ha animat a tots els veïns a apropar-se a la zona turística a partir de dissabte a la tarda, quan arriben els cotxes d’equip i els camions. El diumenge ho fan els ciclistes.

És el moment d’aprofitar per anar a veure-ho i fotografiar-ho. És un esport que arriba a la porta de casa, és gratuït, i la gent pot veure els seus ídols.

190 països seguiran el desenvolupament de la 98ena edició de la Volta Ciclista a Catalunya, que es disputarà del 19 al 25 de març, amb final a Barcelona. El recorregut al detall es donarà a conèixer aquest dijous en una roda de premsa en què també es presentarà la nova imatge corporativa de la ronda i el disseny dels mallots.

Hem buscat una línia que permeti a l’afeccionat trobar els mallots de les diferents classificacions quan passi el pilot i també per les imatges aèries de televisió es puguin localitzar

Aquesta renovació de la imatge corporativa és com a conseqüència de l’aliança amb ASO per a la producció i els drets televisius.

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entrevista al president de la Volta Ciclista a Catalunya, Rubén Peris.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *