Avis savis, el conte dels alumnes de català, al concurs Contes del Món

Els alumnes de l'Oficina de Català han visitat els estudis de Ràdio Calella Televisió avui dimecres
Els alumnes de l'Oficina de Català han visitat els estudis de Ràdio Calella Televisió avui dimecres

Els alumnes dels cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística es tornen a presentar, per tercer any consecutiu, al concurs Contes del Món que es promou des de l’Associació Comunicació Social.

Enguany, els alumnes del nivell intermedi de l’oficina de Calella han escrit un conte sobre la vellesa i l’adolescència amb la música com a lligam entre generacions. El seu títol és «Els avis savis».

La responsable de l’Oficina de Català de Calella, Judith Farré, explica l’argument del conte que vincula la gent jove amb la gent gran: “Aquest any el conte és molt emotiu, ens ha sortit una mica entre tots. Ha sortit el tema de la vellesa i els avis que viuen en geriàtrics i els adolescents que tots sabem que és una època complicada. Ells es troben i per mitjà de la música neix una bona amistat. Creiem que a la música no se li dóna la importància que té, per exemple, a l’educació”.

La vintena d’alumnes de català de Calella han gravat el conte als estudis de Ràdio Calella Televisió acompanyats per la responsable de l’Oficina de Català de la nostra ciutat. Cal destacar, i com a novetat, la col·laboració d’una de les professores de l’Escola de Música Can Llobet interpretant una peça amb guitarra que ha preparat expressament pel conte.

Un cop enregistrat, el conte es presentarà a mitjan d’aquest mes al concurs i per Sant Jordi es coneixerà el veredicte amb els treballs guanyadors.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat