El CN Calella, el CB Calella i la CUP Calella s’adhereixen a la campanya que reivindica l’esport femení

La campanya que reivindica més presència de l’esport femení als mitjans de comunicació ja compta amb diverses adhesions calellenques. Les del CN Calella, que se suma així al CB Calella i a l’assemblea de la CUP, que aquests darrers dies també han compartit a les xarxes socials una fotografia reproduint el gest de tapar-se la meitat de la cara per explicar que no veure l’esport femení suposa perdre’s la meitat de l’espectacle. #ThoEstàsPerdent és una iniciativa de la Secretaria d’Esports del Govern de la Generalitat, l’Institut Català de les Dones, el Consell de l’Audiovisual i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

L’objectiu de la campanya és promoure una major presència de les dones esportistes als mitjans, contribuint així a avançar a cap a la plena igualtat, trencar estereotips socials i mediàtics respecte a l’esport femení i posicionar-lo com un contingut d’interès i capaç d’atraure grans audiències. També pretén consolidar en l’audiència, especialment en infants i adolescents, referents de l’esport femení, ja que massa sovint només tenen com a referents esportistes masculins.

La futbolista del Barça Alexia Putellas, la pilot Laia Sanz, la nedadora Mireia Belmonte, l’atleta Maria Vicente i Laia Palau, jugadora de bàsquet, són algunes de les cares visibles de la campanya que es difón a través de les xarxes i demana adhesions sota l’etiqueta #ThoEstàsPerdent.

A Calella, s’hi ha sumat el CB Calella, que també ha fotografiat els seus esportistes amb el gest de tapar-se la meitat de la cara.

A nivell polític, l’assemblea de la CUP Calella també reivindica més presència de l’esport femení als mitjans de comunicació.

L’espot promocional de la campanya es va projectar durant la gala de la Nit de la Capital de l’Esport, aquest dilluns, en què Calella va passar el testimoni a Lloret de Mar, que serà la Capital Catalana de l’Esport durant el 2020.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *