El CN Calella planteja solucions per descongestionar la Piscina Municipal

El nou president del Club Natació Calella ha posat sobre la taula els problemes de saturació d’usuaris que cada hivern pateix la Piscina Municipal Dorly Strobl. Coincideix amb el tancament del Crol Centre Calella, una instal·lació privada que també utilitzen els nedadors del club per al seu entrenament entre els mesos de febrer i octubre.

Raül Claramunt va explicar dilluns al programa La Banqueta de Ràdio Calella TV que l’òptim per a la pràctica de la natació a Calella seria que el Crol Centre es mantingués obert tot l’any. Així ho va plantejar a l’alcaldessa i al tintent d’Alcaldia d’Esports, de qui va arrencar el compromís d’avaluar la possibilitat d’arribar a un acord amb els propietaris de la instal·lació privada.

“Vam tenir el seu compromís per mirar de trobar una solució al problema, que seria pel benefici de l’esport calellenc en general, i pel CN Calella en particular”, va indicar Claramunt.

La Piscina Municipal de Calella compta actualment amb uns 1.500 abonats, dels quals 260 són nedadors federats del Club Natació Calella. D’aquests, un centenar entrena als carrils que l’entitat lloga al Crol Centre Calella, com ho fan altres clubs o seleccions per fer-hi estades de preparació.

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Albert ha dit:

    Mentres es doni prioritat als nedadors que no pas als clients, anirán perdent aquests últims, que marxen a altres instal·lacions el qual es mira per igual a tothom.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *