Tot a punt per a la celebració de la Diada Nacional de Catalunya

Calella celebrarà dilluns la Diada Nacional de Catalunya amb el tradicional acte institucional des de la Plaça Catalunya. Començarà a les 11:30 h amb l’ofrena floral de les entitats i partits polítics al monument de Rafael Casanova. L’acte contempla també les actuacions de la Colla de Geganters i Grallers de Calella, l’Esbart Dansaire d’Arenys de Munt i el Cor Harmonia Ciutat de Calella dirigit per Quim Piqué. L’Ajuntament fa una crida a la participació ciutadana durant la Diada engalanant els balcons amb la senyera.

Els actes de la Diada Nacional de Catalunya a Calella es tornen a centralitzar un any més a la Plaça Catalunya on es farà la tradicional ofrena floral de les entitats i partits polítics al monument a Rafael Casanova.

Enguany, participen de la Diada Nacional de Catalunya l’ Agrupació Sardanista de Calella, l’ Agrupament Escolta Montnegre, Amics Parc Dalmau, l’ Associació Cívica Capaspre, l’ Associació de comerciants conjuntament amb Associació Turística de Calella, l’ Associació Gent de Barri de Pequín, l’ Associació Sant Quirze, Calella Marxa, la Colla de Geganters i Grallers de Calella, la Confraria Setmana Santa, la Cooperativa l’ Amistat, la Coral Harmonia, l’ Esplai de la Gent Gran de Calella, Òmnium Cultural, la Penya Solera Barcelonista i la Plataforma Calella decideix independència. 

Pel que fa als partits, hi assistiran Junts CalellaERC Calella, elPSCEstimem CalellaCalella en Comú i la CUP.

Durant l’acte institucional, que es podrà seguir en directe per Ràdio Calella Televisió a través del 107.9 FM i les xarxes socials, hi haurà diverses actuacions de cultura popular. A més, s’interpretarà el Cant de la Senyera i els Segadors.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *