El CN Calella torna a reclamar inversions per posar al dia una piscina obsoleta i saturada

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

L’entitat esportiva, que té la concessió de la gestió de la instal·lació municipal, celebrarà aquest diumenge 14 de gener el seu trentè aniversari. Aprofitant aquesta efemèride, el president del CN Calella ha parlat al programa La Banqueta dels reptes de futur de la junta directiva, entre els quals hi ha el “somni” de la construcció d’una segona piscina i, durant el camí, millores en les actuals instal·lacions, que recorda han quedat caduques i saturades. Raül Claramunt ha tingut un record especial per a l’enyorada Dorly Strobl, a qui recorda com la presidenta de l’època daurada de l’entitat.

I aquest és l’objectiu de la junta que presideix. Raül Claramunt vol que el CN Calella, com a entitat i com a gestora de la piscina municipal, recuperi la seva condició de referent en el món de la natació i l’esport al territori. Per això, assenyala com a prioritàries un seguit d’inversions per a la “posada al dia” de la instal·lació esportiva. Diu que n’estan parlant i ho estan treballant de la mà de l’Ajuntament de Calella, que n’és el propietari, i que hi ha bona sintonia.

“Per exemple, el sistema de depuració de l’aigua és el dels anys 80, d’això en fa trenta, i ara les coses es fan d’una altra manera. Estrem treballant-hi amb l’Ajuntament i esperem que arribem a una entesa i a una solució beneficiosa per a tots”, ha declarat.

Claramunt admet que la competència d’altres instal·lacions de les rodalies ha causat la pèrdua d’alguns abonats, i situa com a un objectiu de futur la construcció d’una segona piscina. Un projecte que ja fa temps tenen sobre la taula i que espera inversió. Recordem que l’Ajuntament de Calella ha aprovat una partida d’inversió de 450.000 euros del Pressupost Municipal del 2018 per a equipaments esportius, la distribució del qual està condicionat a les prioritats derivades del Pla d’Equipaments Esportius en elaboració.

Exposició retrospectiva pel trentè aniversari

El CN Calella presentarà aquest diumenge una mostra fotogràfica sobre els 30 anys d’història de l’entitat. Ho farà en el decurs de la diada social que se celebrarà a la Fàbrica Llobet-Guri.

“Es veu l’evolució del club, que va començar de manera familiar i amb els anys s’ha anat consolidant, fins al que pensem que pot ser en el futur: amb un nivell alt en la vessant esportiva però també en l’humana, que és el que treballem”, ha comentat Raül Claramunt.

El president de l’entitat ha fet menció de Dorly Strobl, fundadora del club i qui va encapçalar-lo entre el 1999 i el 2011. De la seva presidència, Claramunt n’ha recordat dues fites esportives capdals: “El club va tenir una època daurada durant la presidència de la Dorly Strobl, quan es va aconseguir el Campionat d’Espanya Absolut el 2005, aprofitant que el Crol Centre s’havia inaugurat; i el Campionat d’Europa júnior de Sincronitzada. Ara estem treballant perquè aquells anys daurats tornin. La nova junta volem fer coses i que l club millori en tots els aspectes, la qual cosa no és fàcil”.

L’any 2013, la piscina municipal de Calella va rebatejar-se amb el nom de Dorly Strobl.

Quant al programa d’actes del trentè aniversari del CN Calella, hi ha prevista l’entrega de diversos premis i reconeixement als nedadors i un dinar de germanor.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat