Afectacions al trànsit pel pas de la Mitja Marató per Calella

La Mitja Marató Costa Barcelona Maresme tindrà afectacions en el trànsit calellenc. Els carrers més cèntrics es tallaran a primera hora del matí del diumenge fins al migdia.

Aquest cap de setmana la Mitja Marató Costa Barcelona Maresme arriba a la seva 14a edició. Fins a mil corredors podran disputar aquesta prova que té com a epicentre Calella i transcorre entre Pineda de Mar, Santa Susanna i Malgrat de Mar.

En conseqüència al pas dels corredors pel municipi, hi haurà afectacions a la circulació que s’allargaran durant tot el cap de setmana. Entre les 16 h i fins al diumenge a les 14 h romandran tancats el Carrer Església, entre Cervantes i Balmes i el Carrer Mossèn Cinto, entre Bruguera i Església.

El diumenge 17, el carrer Rierany dels Frares, entre Bruguera i Jovara, estarà obert al trànsit fins a les 8.30 h. A les 6 h del matí, i fins a les 14 h, es tancaran al trànsit els següents carrers: Àngel Guimerà amb Jovara, Bruguera -entre Àngel Guimerà i Cervantes- Balmes amb St. Antoni i Església amb Rierany dels Frares i, finalment, el carrer Cervantes entre Jovara i Carrer Església.

 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *