Mossèn Cinto Busquet presenta la pàgina web de la parròquia de Calella

El mossèn de Calella, Cinto Busquet, ha presentat avui al programa La Ciutat la pàgina web de la parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau de Calella. En ella s’hi poden consultar els horaris de les misses i conèixer més sobre els sagraments i sobre els grups i activitats relacionades amb la parròquia, entre d’altres.

Cinto Busquet ha explicat que la pàgina web neix amb l’objectiu d’aportar els elements necessaris que ajudin a la gent, especialment als joves, a interessar-se en el missatge espiritual i de compromís ètic, social i religiós que proposa l’església de Calella.

“Em sembla que en el moment que ens trobem, l’Església en general i, per tant, també a Calella, en el qual hi ha molta desconnexió afectiva amb la vida real de l’Església amb molts estereotips, si no obríem una finestra potent en aquest sentit que qualsevol persona, sobretot gent jove i no tant jove, però la gent que es mou normalment buscant qualsevol cosa a Google o a Viquipèdia i no ens hi trobava, difícilment podria tenir uns elements que la poden ajudar a interessar-se en el missatge espiritual i de compromís ètic, social i religiós que proposem des de la parròquia”

A la pàgina web es pot descobrir la història de la parròquia de Calella i de la capella de Sant Quirze i Santa Julita, així com escoltar el comentari diari de l’Evangeli. El domini és www.parroquiacalella.cat/.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra al mossèn Cinto Busquet.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *