El Consell Comarcal contractarà durant un any a 6 persones extracomunitàries en situació d’irregularitat

El Consell Comarcal ha obert una convocatòria per a la contractació de 6 persones migrades extracomunitàries en situació administrativa irregular, que durant un any treballaran als equipaments del Consell Comarcal del Maresme. El programa Treball i Formació és una mesura per fomentar l’ocupació per les persones que pertanyen als col·lectius amb més risc d’exclusió sociolaboral.

El Consell Comarcal del Maresme s’ha adherit a la Línia ACOL 2023. Es tracta d’un programa que ofereix subvencions per les persones migrades en situació administrativa irregular que compleixin els requisits per obtenir una residència temporal i que pugui subscriure un contracte de treball. Així doncs, el Servei d’Ocupació de Catalunya subvencionarà els contractes durant 12 mesos i a jornada completa.

Amb motiu d’aquestes subvencions, des del Consell s’ha obert una convocatòria per a 6 persones que es trobin en aquesta situació. L’ens maresmenc ja va oferir 6 llocs de treball a persones transgènere i ara ho fa amb el col·lectiu de les persones migrades.

Aquest cop s’ofereixen 6 llocs de treball, durant 12 mesos i a jornada completa. Les persones seleccionades treballaran com a auxiliar o peó de suport al Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Companyia (CAAD) del Maresme, auxiliar de suport a l’Arxiu comarcal del Maresme, auxiliar de suport al Servei de beques de menjador del Consell, tècnic de suport en gènere i immigració al Servei d’Igualtat del Consell i auxiliar de suport al Servei de ciutadania i immigració del Consell Comarcal del Maresme.

A més rebran una formació transversal per reforçar les seves competències i un acompanyament individualitzat adaptat a les necessitats de cada treballador.

Totes aquelles persones interessades hauran de presentar una sol·licitud al Registre General del Consell Comarcal del Maresme o a través de la seu electrònica fent constar que compleixen les condicions. A la pàgina web www.ccmaresme.cat apareixen els documents que cal adjuntar i les condicions per poder inscriure’s.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *