El Consell Comarcal del Maresme es farà càrrec del Servei d’Atenció Domiciliària de Dependència

El Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) de l’Ajuntament de Calella ha estat remodelat. El SAD Dependència, és a dir, les persones que tenen reconeguda la llei de dependència, ha estat delegat al Consell comarcal del Maresme per donar un millor servei a les persones que el requereixin.

Ho ha explicat la regidora de Política Social, Margarita Valls.

«Aquí Calella, el Servei d’Ajuda a Domicili municipal l’hem remodelat en el sentit de poder donar molta millor cobertura i molta millor resposta a les necessitats dels nostres ciutadans. Actualment, estem atenent al SAD Social i al SAD Dependència amb les 4 treballadores familiars que tenim en plantilla. Amb la delegació del Consell Comarcal del SAD Dependència podrem donar molta més cobertura a la gent que té reconeguda la llei de la dependència i alhora atendre més casos socials amb aquestes 4 treballadores familiars que ja tenim a l’Ajuntament. Aquest és el resum de en què canvia el tema d’Atenció Domiciliària»

En l’última sessió del Ple municipal es va aprovar l’Ordenança Fiscal del Preu públic del SAD, un preu que s’establirà en funció de les capacitats econòmiques de cada usuari i que no superarà els 11€ l’hora.

«La ordenança que s’estipula és per tots els municipis igual. És la ordenança que ve de la Diputació, és la que implementem nosaltres a partir de gener de 2018 i es seguirà a través del model de copagament mitjançant el programa de la calculadora de la Diputació. I això determina el que ha de pagar cada usuari en funció dels seus ingressos»

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista a la regidora de Política Social, Margarita Valls.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *