Els “iaioflautas” de Calella recullen firmes a favor de la República

IMG-5866

Els “iaioflautas” de Calella han fet una recollida de firmes aquest matí a favor de la República catalana i en suport de l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini.

Ho ha explicat un dels seus membres, Perot Rodríguez.

“Aquesta és una recollida de firmes a favor de la República. Per demanar a totes les entitats, siguin culturals, esportives, econòmiques, sindicals, polítiques… totes les entitats que es sumin al suport a la República. Per demanar suport també a Montserrat Candini, la nostra alcaldessa, que té moments difícils i demanar-li que amb tot aquest suport, des de l’Ajuntament es faci una acció de suport a la República catalana”

En poc més d’una hora han aconseguit més de 80 firmes. Es tracta de la segona trapelleria dels “iaioflautas”, terme que fan servir per anomenar les accions que porta a terme el col·lectiu.

Perot Rodríguez ha anunciat que ben aviat faran una tercera trapelleria. També ha volgut animar als avis i àvies de la ciutat a formar part dels “iaioflautas” per defensar tot tipus de qüestions polítiques i socials.

“Aprofito també per si hi ha iaies o iaios que els agradaria fer alguna cosa però no saben i tal… Veniu, farem trapelleries, ens ho passarem molt bé. És cansat, però també t’ho passes molt bé”

“No tan sols amb la República sinó també en qüestions socials. Per exemple, hem de defensar les pensions. Les pensions, l’Estat espanyol se les ha esnifat pràcticament. Estan utilitzant la guardiola de les pensions per altres coses. Aviat no hi haurà diners per pagar les pensions. I també hi ha les pensions dels nostres néts. Hem de defensar les escoles dels nostres néts i la sanitat també”

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista a un dels membres dels “iaioflautas”, Perot Rodríguez.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *