El Consell Comarcal del Maresme reforçarà durant el 2018 les polítiques mediambientals

Exemplars de pi pinyer afectats per la plaga del tomicus

L’administració supramunicipal acaba d’aprovar el pressupost per l’any vinent i la mitigació dels efectes del canvi climàtic en serà un dels puntals. Els comptes donen cobertura a la creació del Servei d’adaptació i mitigació dels efectes del canvi climàtic: és l’eina amb la qual el Consell Comarcal del Maresme vol marcar l’estratègia per combatre les plagues que estan matant els boscos del Maresme.

Així mateix, es desplegarà el nou Servei de boscos i rieres, i es construiran les dues noves instal·lacions que acabaran de completar el mapa de depuració d’aigües residuals del Maresme. Es faran a les urbanitzacions Àgora Parc i Terra Brava de Tordera.

El pressupost del Consell Comarcal del Maresme s’eleva als 38,2 milions d’euros, incrementant-se en el 18,44% respecte l’actual. A banda de les partides vinculades al Medi Ambient, que recull 4 milions d’euros més; també es reforcen les àrees de Benestar Socials i Serveis a les persones, en 1,5 milions d’euros; i la de Promoció Econòmica, amb 250 mil euros més.

El grup comarcal del PP va votar a favor del projecte presentat pel Govern comarcal de CiU i el PSC. Es van abstenir ERC, la CUP, Ciutadans i ICV.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *