Participatius 22: Vota perquè Calella tingui un nou Skatepark

Fer ombra al Skatepark de Pineda i evitar que els calellencs que volen practicar aquesta modalitat s’hagin de desplaçar al municipi veí. Aquest és l’objectiu que persegueix una de les candidatures al pressupost participatiu 22 que proposa la creació d’un Skatepark a Calella i que es pot votar fins al 13 de juny. El seu promotor, Sergi Díaz, vol que la ciutat pugui disposar d’un equipament municipal de primer nivell, d’entre uns 600 i 800 metres quadrats, perquè tant “skaters” experts, avançats o iniciats puguin patinar. El pressupost previst per aquesta iniciativa és de 80.000 euros.

La idea de Sergi Díaz és que el nou Skatepark de Calella pugui assimilar-se al de Pineda de Mar. Contempla que disposi d’un espai d’uns 600-800 metres quadrats amb una pool, amb suaus desnivells, calaixos, rampes per a tots els nivells i baranes per fer salts. La construcció d’aquesta instal·lació serà d’asfalt perquè és la millor tècnica que es pot utilitzar per modelar aquest tipus de recintes esportius.

Respecte a la seva ubicació, Díaz proposa que el nou Skatepark sigui proper a la platja. Assegura que una bona localització seria prop de la piscina municipal, en un espai que, diu, recordaria molt als Skatepark de la Costa Oest dels Estats Units.

En els darrers participatius una candidatura ja va demanar, en aquella ocasió, una remodelació de l’Skatepark de La Muntanyeta. I als joves del 2018, un grup d’adolescents també va proposar la creació d’un nou Skatepark.

Aquesta i les altres quatre propostes més es poden votar fins al 13 de juny de forma telemàtica al portal civiciti.com/es/calella i, presencialment, a l’urna instal·lada al vestíbul de l’Ajuntament de Calella (de 9 a 20 h, de dilluns a divendres). L’urna mòbil serà dimecres al Casal de l’Amistat de 9:30 a 13:30 i de 17:00 a 20:30.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *