Creu Roja allarga una setmana la campanya de recollida de joguines

creu roja

L’entitat benèfica crida a col·laborar amb la seva iniciativa perquè cap nen ni cap nena es llevi el dia de Reis sense obrir un regal. La recollida que en principi es tancava abans de Nadal es mantindrà tota aquesta setmana en els punts habituals. A Calella són la seu de Creu Roja al número 44 del carrer Jovara, i a les dependències de Serveis Socials, a la primera planta de la Fàbrica Llobet-Guri.

La voluntària Pilar Monter ha insistit en dues franges d’edat en què la recollida ha fluixejat especialment: la de petits d’entre 0 i 3 anys, i la de nens i nenes que tenen entre 8 i 12 anys. En aquesta última, Creu Roja proposa que es donin joguines que puguin reunir diversos membres de la família.

“La joguina ha de ser per a nens i nenes de 8 a 12 anys, que és la franja que tenim més malament. Han de una joguina no sexista, tampoc bèl·lica, i que sigui participativa: que pugui reunir a diferents germans, com ara jocs de taula a l’estil Parchís, Domino, escacs o dames. Aquesta és la joguina que estem incentivant. A veure si la gent col·labora i encara pot fer alguna aportació durant aquesta setmana”, ha demanat.

Creu Roja de l’Alt Maresme repartirà les joguines a unes 300 famílies de la zona compresa entre Calella i Fogars de la Selva.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat