El Consell dels Infants dissenyarà un projecte de millora ambiental per a Calella

35 nens i nenes de les escoles de Calella formen part del Consell dels Infants del curs 2019-2020. D’aquests, 23 s’incorporen de nou en aquest òrgan de participació que promou l’Ajuntament de Calella i que dona veu a l’alumnat de cinquè i sisè de Primària a través dels seus representants. Divendres es va celebrar l’acte de constitució que dona el tret de sortida al treball que faran en els pròxims mesos, amb un encàrrec concret. Hauran de dissenyar i proposar un projecte per a la millora ambiental de Calella.

El Consell dels Infants té el repte de contribuir a què Calella sigui una ciutat més sostenible a nivell ambiental. Durant aquest curs hauran de pensar com aconseguir-ho i traslladar el resultat d’aquest procés de treball al consistori.

És l’encàrrec que els feia l’alcaldessa Montserrat Candini durant l’acte de constitució de l’organisme per al curs 2019-2020, del qual en formen part 35 nens i nenes de les escoles de Calella. Candini els agraïa el seu interès -i el de les seves famílies- per contribuir al bé comú.

Estic convençuda que d’aquí a uns anys sortirà gent bona, homes i dones que haureu format part del Consell, i que podreu ser uns magnífics alcaldes i alcaldesses perquè de ben jovenets haureu pensat què és el més interessant per al conjunt de la nostra comunitat.

L’acte va estar presidit per l’alcaldessa que, juntament amb representants de les forces polítiques municipals, van fer entrega dels diplomes que acredita la condició de consellers als nens i nenes que formen part de l’organisme.

Hi arriben elegits pels seus propis companys, després d’haver presentat candidatura i haver fet campanya a les escoles. La tinent d’Alcaldia i responsable d’Educació, Montserrat Mateu, subratllava que l’elecció s’havia fet en base al respecte i la voluntat d’escoltar els altres candidats.

Heu estat respectuosos amb les propostes que feien altres companys que també feien campanya per ser consellers (…) I aquí també hi ha el saber escoltar, que és molt important. No només dir les nostres opinions, sinó escoltar les dels altres.

Amb aquest, és el quart curs que Calella compta amb un Consell dels Infants.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *