El Consell dels Infants presenta aquesta tarda la seva proposta de Ludoteca per la Fira de Calella i l’Alt Maresme

Els 28 consellers municipals exposaran aquesta tarda com volen que sigui l’espai lúdic que cada setembre s’instal·la al recinte firal del Passeig Manuel Puigvert. La seva proposta recollirà el debat i la discussió que han tingut durant les sessions de treball mensual que han celebrat d’ençà de la creació de l’òrgan de representació ciutadana. Respondran així a l’encàrrec rebut per part de l’Ajuntament de Calella, que també els va encoratjar a aprofundir en quins són els drets i deures dels infants i a fer-ne difusió entre els seus companys de classe.

La primera tinent d’Alcaldia de l’Ajuntament de Calella, Núria Parella, ha avançat que la voluntat és que la Ludoteca estigui dissenyada a la seva mida. “A veurè què ens demanen! -ha exclamat Parella-. Farem tot el possible a nivell pressupostari perquè tècnicament els han anat orientant. Espero que els acabi agradant el disseny final i que la Ludoteca d’aquesta fira sigui la més exitosa de totes”. A tot això, ha posat de relleu l’interés dels consellers perquè inclogui propostes de joc per a un ventall ampli d’edats.

La tinent d’Alcaldia Parella ha avançat, a tot això, que la Ludoteca infantil ocuparia un espai més gran dins el recinte firal, però que tindrà la mateixa ubicació.

La proposta es coneixerà durant la sessió del plenari del Consell Municipal dels Infants que se celebrarà a l’espai Mercat a partir de les set de la tarda. Un acte que donarà per tancat aquest primer curs de l’òrgan de representació, integrat per 28 consellers que han estat escollits pels alumnes de cinquè i sisè de primària de les escoles de Calella.

Un primer any de funcionament que l’Ajuntament de Calella valora com a molt satisfactori, per la implicació dels infants. De fet, per pròpia iniciativa, han llistat quins són els temes que volen que es treballi passat l’estiu. “Hi han participat molt activament, portaven sempre la feina feta i s’han avingut molt tots, encara que fossin de diferents escoles. A més, ens faran la proposta del que volen treballar l’any vinent, i llavors serà l’Ajuntament qui ho acabi decidint”, ha indicat la primera tinent d’Alcaldia. Ho farà un consell renovat perquè a l’octubre hi haurà novament eleccions per rellevar els alumnes de sisè que han passat de curs. “Els nens que han fet cinquè de Primària continuaran i hi haurà eleccions perquè entrin els que començaran també cinquè. Així doncs, tindrem procés electoral perquè hi entrin nens nous de totes les escoles”, ha comentat Parella.

El plenari del Consell Municipal dels Infants serà un acte obert i d’accés lliure, que Ràdio Calella TV enregistrarà i oferirà íntegrament a través d’aquest portal de notícies i vídeos.

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entrevista a la primera tinent d’Alcaldia de l’Ajuntament de Calella, Núria Parella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *