El conseller de Salut farà la visita oficial a l’Hospital de Calella a finals de març

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

Nova data, i ara ja sí tancada, per a la visita del conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya a Calella. Serà el 29 de març quan es desplaçarà a les instal·lacions del centre hospitalari calellenc, on s’espera que pugui fer algun anunci en relació al Pla Funcional de l’equipament sanitari que gestiona la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. De l’anàlisi que se’n desprengui i les conclusions que s’hi apuntin en derivarien inversions futures i directrius encaminades a la millora del servei.

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, ha fet pública la data de la visita del conseller de Salut, amb qui ha revelat haver mantingut converses per traslladar-li la seva visió sobre la situació del centre hospitalari. Són declaracions a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV.

“El proper 29 de març, el conseller Comín visitarà Calella i lògicament l’hospital per reunir-se amb la direcció i explicar de primera mà quines són les principals prioritats i directrius que el Departament de Salut tirarà endavant a partir del Pla fundacional”, ha anunciat Candini en una entrevista a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV.

Candini ha afirmat que la visita del conseller de Salut a l’Hospital Sant Jaume de Calella serà el punt de partida a “la recuperació de la normalitat necessària per a un equipament” que -ha recordat- pateix un infrafinançament històric i està molt tensionat per la condició turística de les poblacions del seu àmbit territorial.

Quant a les peticions fetes públiques per part dels representants d’ICV i de l’Associació de Veïns Calella Centre, l’alcaldessa ha respost que sempre s’informa als membres de la Corporació Municipal de les visites oficials a l’Ajuntament de Calella.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista a Montserrat Candini a l’Info Migdia.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat