L’Atsoc farà un càsting d’actors pel seu pròxim musical: “Annie”

Membres de l'ATSOC durant uns assajos, arxiu
Membres de l'ATSOC durant uns assajos, arxiu

Després de l’exitós “JesuCrist SuperStar”, l’Associació de Teatre Solidari de Calella prepara la seva pròxima producció teatral: el musical “Annie”. La història d’una nena que resideix una casa d’acollida dirigida per la cruel senyoreta Hannighan. Amb l’elecció d’aquest llibret, representat per primera vegada a Broadway l’any 1977 i amb diverses adaptacions cinematogràfiques, el grup teatral solidari pica l’ullet al públic infantil i familiar.

El musical s’estrenarà amb motiu de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio del 2017, que tot just avui divendres s’ha anunciat que estarà dedicada a les malalties infeccioses. La sida o l’hepatitis, entre elles.

Per bastir la producció, que necessita molta gent dalt l’escenari, i bàsicament petits intèrprets, l’Atsoc ha convocat un càsting pel diumenge 12 de març, a les deu del matí a la Sala Mozart. La crida s’adreça a gent de totes les edats.

“Necessitem nens de 9 a 14 anys que sàpiguen o tinguin nocions de ball, cant o interpretació. Amb nocions en tenim de sobres. I de cara als adults, a partir dels 15 anys, tothom que tingui ganes de passar-ho bé, tant és si en saben o no”, ha explicat Laia Ferrer, responsable de la comissió d’arts i escena de l’Atsoc.

Més de mil persones van veure l’any passat el musical solidari JesuCrist SuperStar al llarg de les tres representacions que va fer l’Atsoc. Dues amb finalitats benèfiques, gràcies a les quals es va contribuir al finançament dels projectes que duen a terme tant La Marató, com l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital de Calella i l’Associació Catalana de Malalties Metabòliques.

La vint-i-sisena edició de La Marató es farà el diumenge 17 de desembre.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat