[AMPLIACIÓ] Desconvocada la vaga general prevista per aquest dijous, 7 de febrer

El secretariat de la Intersindical-CSC ha posposat al dijous 21 de febrer la vaga general prevista pel 7 de febrer per demanar la derogació de la reforma laboral del PP, aprovada fa set anys. El canvi del calendari del judici per l’1-O havia provocat que la vaga quedés despenjada de de l’inici del procediment; tot i que el sindicat havia reiterat que la motivació de la convocatòria era estrictament laboral.

Entitats i partits intenten ara consensuar un calendari i un programa de mobilitzacions. La Intersindical-SCS ha anunciat la nova data de la convocatòria per mitjà d’un tuit després de la reunió que el secretariat ha mantingut durant tot el matí.

Formalment, la vaga s’havia convocat, amb el lema Sense drets no hi ha llibertat, amb les reivindicacions de derogar la reforma laboral, un salari mínim de 1.200 euros, la recuperació de les lleis socials vetades pel Tribunal Constitucional, la plena igualtat de tracte i oportunitats als centres de treball i un servei públic de qualitat i amb condicions laborals dignes.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *