El consistori tanca del bar del Pavelló Municipal

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

El tinent d’Alcaldia de Ciutadania i Esports ha explicat que amb la decisió s’acaba amb la irregularitat amb què s’estava desenvolupant l’activitat dins l’equipament municipal. Xavier Arnijas admet que la situació ve de lluny i que, per tant, s’ha madurat abans de prendre-la i comunicar-la a la família que portava el bar del pavelló. El consistori no preveu a hores d’ara iniciar la tramitació per adeqüar les instal·lacions i adjudicar l’explotació d’un servei de bar que compleixi amb totes les exigències tècniques i administratives.

L’Ajuntament de Calella ha posat fi a la situació d’irregularitat amb què ha vingut funcionant el bar del Pavelló Municipal d’Esports del Parc Dalmau. La setmana passada es va comunicar la decisió de tancar-lo a la família que el portava. El tinent d’Alcaldia de Ciutadania i Esports n’explica els motius: ni l’espai reunia les condicions tècniques exigides ni tampoc disposava de la pertinent llicència municipal d’explotació.

“Era un espai que feia les funcions de servei de bar”, diu Xavier Arnijas, qui admet que aquest era un tema que feia anys que estava sobre la taula i que s’ha pres la decisió perquè “no complia ni les pròpies exigències d’una instal·lació de bar ni d’explotació empresarial”.

 

Arnijas assenyala que la decisió s’ha pres en el moment en què ha sigut necessari fer una regulació de l’activitat “davant la perspectiva que pugui passar alguna cosa”. Amb tot, avança que des del consistori no es preveu iniciar els tràmits per obrir un bar dins el Pavelló que compleixi amb la normativa actual, tant a nivell administratiu, tècnic com d’explotació. Diu que és un procés complex i car –encara que no se n’ha fet una quantificació–, i que empresarialment podria no garatir-se’n la rendibilitat.

“No es poden vendre determinats tipus de begudes, s’han d’ignifugar els espais i modernitzar els sistemes elèctrics o de ventilació… És un rembori per a la pròpia instal·lació, que això podria ser secundari, però també d’adaptació a les normatives perquè estem parlant de fer un bar en tota regla, complint amb la normativa que hauria de complir aquí o en qualsevol altre punt de la ciutat”, ha afegit Arnijas.

 

El tinent d’Alcaldia de Ciutadania i Esports ha dit a Ràdio Calella TV que de moment això queda en stand by i que, mentrestant, es suplirà les funcions que feia l’espai amb màquines expenedores de menjar i begudes.

Els clubs i les entitats esportives usuàries de les instal·lacions municipals van estar informades de la decisió, de la que en comparteixen els motius segons Arnijas.

Compartir

Potser t'interessa

2 Respostes

  1. joan escrigué:

    Personalment em sembla fatal la decisió. He format part d’una entitat esportiva del poble i he pogut gaudir d’aquest espai. Sembla mentida que només es basin en aspectes “tècnics” per justificar aquesta decisió. No compten amb el caliu que donava el bar punt de trobada i germanor. Es clar que això poc deu importar. Au va!

  2. jordi escrigué:

    Totalment d’acord Joan. I a mes no era un simple bar, sino un lloc on els esportistes podiem demanar qualsevol com gel o sucre en cas d’una emergencia, i una gent que fins i tot netejava la pista puntualment per la cantitat de merda que hi havia. Caldran mes coses a part de maquines de vending per suplir tot aixo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *