Demà es posa en marxa el procés de votacions per als pressupostos participatius

Ciutadà votant a la Festa de la Participació 2015
Ciutadà votant a la Festa de la Participació 2015

Demà dilluns, 19 de setembre, es posa en marxa el procés de votació de les diferents propostes que concorren als pressupostos participatius 2016.
L’Ajuntament de Calella destinarà 180.000 euros a un projecte escollit entre els dos proposats per l’equip de govern i a un projecte sorgit entre cinc propostes de la ciutadania.

Recordem que els dos projectes que presenta l’equip de govern del consistori són, d’una banda la reforma i millora del Parc Dalmau, concretament la restauració de la zona del laberint, l’embelliment de l’espai de les oques i l’enjardinament de l’espai poètic; i de l’altra, la reforma i millora del passeig Manuel Puigvert amb la millora de l’enjardinament dels parterres, l’ordenació de la mobilitat i la implementació d’un sistema de reg intel·ligent.

Pel que fa a les propostes que presenta directament la ciutadania, finalment han passat a la final la remodelació del parterre central enjardinat i la renovació del mobiliari urbà de la plaça Catalunya; la instal·lació d’una zona lúdica d’aventura al Parc Dalmau; la millora de les instal·lacions del Camp de Mar; la millora de la xarxa de recollida d’aigües pluvials a la plaça Bartomeu Barceló i la creació del pla Calella, municipi amic del medi ambient.

De tots aquestes projectes s’executarà el que obtingui més vots vàlids. En cas que la proposta guanyadora no arribi a l’import de 90.000 euros, es donarà execució a la següent proposta que hagi obtingut més vots, sempre i quan les dues no excedeixin els 90.000 euros.

Podran votar les persones majors de 16 anys empadronades a Calella fins el 31 d’agost. El període per votar serà des del 19 de setembre fins a l’1 d’octubre en diferents llocs de la ciutat. Els dies 19, 21, 26, 28 i 30 de setembre a la planta baixa de l’Ajuntament de nou del matí a vuit del vespre; a la piscina municipal Dorly Strobl el dia 20 de setembre de les deu del matí a les vuit del vespre; al Casal l’Amistat el dia 27 de setembre, de 10 del matí a les nou del vespre; a l’Escola Freta el dia 29 de setembre, de deu del matí a vuit del vespre; a la plaça de l’Església el dia 1 d’octubre de deu del matí a vuit del vespre, moment en què es farà la Festa de la Participació Ciutadana. Com a novetat, enguany també es podrà votar a l’estand de la Fira de Calella i l’Alt Maresme els dies 22,23, 24 i 25.

El recompte de vots es farà el dimecres 5 d’octubre a les 19h a la sala de plens de l’Ajuntament en un acte obert al públic.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat