Troba el teu instrument a l’escola de música Can Llobet

Aquest dissabte es podran provar instruments de corda, vent i percussió a l’escola de música Can Llobet. Els professors del centre tocaran plegats per escoltar com sonen, els deixaran i respondran preguntes de tots els que hi assisteixin. El tast s’adreça a gent de totes les edats que tinguin inquietuds musicals.

Si has pensat alguna vegada en tocar un instrument però no saps si t’agradaria, l’escola de música Can Llobet t’ofereix fer aquest dissabte un tast. Serà a les seves instal·lacions de la Fàbrica Llobet-Guri, de 17 a 19h. Anteriorment s’havia fet a la Plaça de l’Ajuntament i a la Plaça de l’Església, però d’aquesta manera es podran també conèixer les aules.

Tindrem els instruments en diferents aules on hi haurà els professors i, per grups, es podrà entrar a fer el tast, conèixer l’instrument i tocar-lo.

Els instruments musicals que es podran agafar, provar i fer sonar són els mateixos que s’imparteixen a l’escola: piano, violí, violoncel, guitarra clàssica i elèctrica, baix elèctric, bateria, saxo, clarinet, flauta travessera i de bec, trompeta, trombó de bares i trompa.

Es tracta d’obrir les portes a tothom i que la gent s’il·lusioni amb un instrument, sense límit d’edat. Els professors anirem tocant junts perquè es pugui veure ‘in situ’ com sonen sols o junts, a duo, trio o més de quatre instrument alhora. Hem preparat una proposta dinàmica perquè la gent també pugui interactuar.

Una manera d’apropar la música a tothom que tingui una inquietud musical o vulgui tenir l’oportunitat de tocar o aprendre com funciona un instrument.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *