El Cor Harmonia Calellenc busca nous cantaires

Amb o sense experiència. L’entitat fa una crida per incorporar cantaires al seu grup, tinguin o no coneixements musicals, que podran participar dels espectacles de la Temporada Lírica Ciutat de Calella que ja han començat a preparar.

Aquesta sisena temporada musical, el Cor Harmonia Calellenc realitzarà espectacles de gran format que requereixen d’un grup de veus més ampli i reforçat. Ara per ara són una trentena de cantaires, i l’oferiment per incorporar-s’hi i participar-hi és obert a tothom, sense exigir mínims ni experiència prèvia.

“Busquem homes i dones que tinguin ganes de cantar i passar-ho bé. Alguns se’ns espanten perquè pensen que no tenen prou nivell o no saben música, però no és condició”, ha comentat Albert Deprius, el director del Cor Harmonia Calellenc qui admet que és preferible que les incorporacions es tanquin en breu. “Quan abans agafin el ritme també abans podran participar en els nostres concerts”, ha dit.

Deprius puntualitza però que es farà una prova a les noves incorporacions, bàsicament per conèixer el tipus de veu del cantaire, quin és el seu registre. Un aspecte essencial en l’organització d’un cor, que s’agrupa i es distribueix a l’espai en funció dels timbres i les tesitures. “No és una prova d’accés”, recalca el director del Cor Harmonia Calellenc.

Assagen al Centre Musical Can Salom, dimarts i dijous al vespre. En temporada baixa només un cop per setmana, però la dedicació augmenta quan s’acosten les representacions.

“Ara ens reunim un dia a la setmana però a finals de mes ja seguirem amb els dos dies de sempre perquè sinó ens quedariem curts pel que estem preparant. Més d’això no demanem, perquè la gent no es dedica plenament a la música i té la seva feina”, ha explicat.

En poques setmanes se sumergiran en els preparatius de la pròxima Temporada Lírica Ciutat de Calella. Encara no s’ha fet pública la programació, però confirma que la cita estrella serà l’òpera escenificada que s’estrenarà el mes de juliol a la Sala Mozart: Cavalleria Rusticana. Considerada una de les clàssiques veristes, és una obra en un sol acte de Pietro Mascagni basat en un conte de Giovanni Verga. “Hi ha altres tres concerts de format important”, ha avançat Albert Deprius.

El telèfon de contacte del Cor Harmonia Calellenc és el 667 720 799.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *