Un clàssic de Molière, aquest diumenge al Concurs de Teatre Amateur Premi Ciutat de Calella

Una història plenament vigent al segle XXI, tres segles i mig després que fos escrita. És una obra universal que aborda de forma brillant qüestions com les convencions de l’aristocràcia francesa i la hipocresia social. I tot plegat, conflueix en un personatge descrit de forma brillant per Molière, un arquetip que avui dia continua funcionant dalt dels escenaris. “El misantrop” arriba aquest cap de setmana al Concurs de Teatre Amateur Premi Ciutat de Calella.

El Centre Moral de Gràcia és l’encarregat de representar a Calella aquest gran clàssic de la literatura universal, una de les obres més brillants de Molière. Interessat en plasmar sobre el paper les incongruències de la vida humana i de la societat francesa del seu temps, a El misantrop tracta des d’una prespectiva còmica dels vicis de caràcter o els costums privats.

Mercè de Haro a la direcció de l’obra, que es podrà veure al Teatre Orfeó Calellenc aquest diumenge 5 de març a les 18.30h en el marc del concurs de teatre amateur que organitza Joventut Artística. Entrades a taquilla el mateix dia al migdia i una hora abans de la representació.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *