El Cor i Orquestra Simfònica Harmonia canvia de nom i obre una nova etapa de l’entitat

El Cor i Orquestra Simfònica Harmonia es reinventa a la nova 13a temporada lírica. Adopta el nom de “Cor i Orquestra Simfònica Ciutat de Calella”, sota el qual l’entitat enceta una nova etapa amb una imatge renovada que té com a objectiu consolidar-la com a un referent de la música clàssica catalana. La primera novetat es farà palesa amb la presentació d’un nou Cor de Cambra a l’església de Sta Maria i St Nicolau aquest diumenge (17 h).

Presentada la 13a temporada Lírica Ciutat de Calella amb canvis. El Cor i Orquestra Simfònica Harmonia adopta el nom de Ciutat de Calella per fer d’ambaixadors del municipi arreu. Amb un canvi d’imatge per marcar un nou canvi de cicle, s’han programat 8 concerts d’entre juny i desembre. El primer, el pròxim diumenge 16 de juny (17h) en què s’estrenarà el nou Cor de Cambra Ciutat de Calella per escoltar algunes de les obres principals de J.S. Bach. Joaquim Piqué, director artístic del cor, ha descrit els canvis com a “necessaris”.

La temporada lírica s’ha presentat aquesta tarda a Can Saleta. En el marc de la 13a temporada s’han programat 8 actuacions. Tres formen part del cicle de cambra que acollirà, com a novetat, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça.

L’actuació més destacada serà a Festa Major: per la Minerva s’interpretarà la Gran Missa en DO Menor de K.427 de Mozart amb la Polifònica de Vilafranca. A més, el 23 de novembre, per Santa Cecília, el Cor i Orquestra Ciutat de Calella farà honor a la patrona de la música amb una gran gala lírica a la Sala Mozart. Tampoc faltarà el concert de Nadal, amb “sorpreses”, que Piqué avança que involucra actuacions amb actors de la companya de teatre La Cubana.

Durant la presentació de la Temporada lírica Ciutat de Calella, Piqué ha fet una crida a sumar socis a l’entitat en aquesta nova etapa que s’obre amb la nova reformulació d’aquesta. Podeu consultar la programació sencera fent clic aquí.

 

 

 

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *