Judit Llamas, Pubilla de Calella, és la nova 1a Dama del Maresme 2024

Imatge: cedida

L’actual Pubilla de Calella, Judit Llamas, ha estat nomenada com a 1a dama comarcal. Representarà el Maresme en diferents actes del pubillatge arreu de Catalunya. El també calellenc Aleix Fors “caduca” en el càrrec de 1r Fadrí comarcal i Pau Bou, actual hereu de Calella, queda descartat com a hereu comarcal. El relleu de representants del pubillatge comarcal es va fer públic el dissabte 8 de juny en un acte a Canet de Mar.

“Amb molta il·lusió i ganes”, així és com Judit Llamas pren el guant a la torderenca Carla Barceló com a 1a Dama del Maresme. L’actual pubilla de Calella representarà a la comarca en diferents actes arreu de Catalunya. Ho fa després d’assumir la responsabilitat com a pubilla aquest darrer setembre. Nou mesos després, assumeix el càrrec supramunicipal, després d’haver passat les proves el dissabte passat.

“Vull allargar-ho un any més”, diu la Pubilla de Calella. Llamas va començar a representar la ciutat el setembre passat i ja està a més de mig mandat. Han sigut 9 mesos intensos i queda per endavant un any amb encara més feina com a representant del pubillatge comarcal. Això sí, Llamas té una idea clara: “no oblidaré mai la meva banda blanca, la local. Primer de tot, Calella”, ha expressat als micròfons d’RCT.

El calellenc Aleix Fors caduca en el càrrec de 1r Fadrí del Maresme i abandona definitivament el pubillatge. Pau Bou, actual hereu de Calella, també aspirava a representar la comarca, però al final va ser descartat. En concret, els nous representants del pubillatge són Enric Loire, de Vilassar de Mar, com a Hereu del Maresme 2024 i la torderenca Èlia Rodriguez com a pubilla. Joan Arnijas, d’Arenys de Mar i Aniol Figueras, de Tordera, són el 1r i 2n fadrí comarcal, respectivament. La calellenca Judit Llamas és la 1a Dama del Maresme i Ingrid Sánchez, de Mataró, la 2a. El relleu es va representar amb un acte a Canet de Mar aquest dissabte passat.

Els nous representants del pubillatge al Maresme, aquest dissabte de Canet de Mar. Imatge: Cedida

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *