El Cor i Orquestra Simfònica Harmonia compensarà a tots aquells que el dissabte no van poder entrar al concert de Festa Major

Imatge d'arxiu del Cor Harmonia i Orquestra Ciutat de Calella

El passat dissabte a les 17.30 h va tenir lloc el concert de Festa Major a càrrec del Cor i Orquestra Simfònica Harmonia, en què es va viure una situació insòlita. Les portes de l’església es van tancar just a temps a començar el concert, per necessitats d’acústica del cor, i aquest fet va causar que no tothom qui tenia entrada pogués assistir a l’actuació. Ho explica Rafael Palomero Vilella, president de l’entitat:

Estàvem recollint les entrades amb les noies que hi havia allà. També som cantants, i no teníem ningú que ens suplís. Quan va tocar l’hora vam mirar a fora. No hi havia ningú i es va decidir tancar les portes perquè hi havia molt de soroll des de la Plaça de l’Ajuntament i les noies van marxar cap a l’altar, amb el cor, per començar a cantar, i a dos quarts i vuit minuts entrava el director.

Per tal de compensar la molèstia, des del Cor i Orquestra Simfònica Harmonia ofereixen el reintegrament de l’import de l’entrada (10€) o bé la possibilitat de poder canviar-la pel concert de Santa Cecília. Es tracta del concert del 26 de novembre, que tindrà com a temàtica central diferents bandes sonores: de jocs d’ordinador i de pel·lícules, entre d’altres i que, Palomero ha avançat que ‘va amb espectacle inclòs’.

Les bandes sonores, tant pot ser una banda sonora d’un joc. Pot ser que la Sala Mozart es quedi a les fosques, que hi hagi fum, que surtin mòmies pel mig o darrere del públic… Va amb espectacle inclòs.

Els afectats que desitgin la compensació es poden acostar a Can Salom aquest dijous, entre les 18.15 h i les 20 h.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *